logo
Welcome Guest! To enable all features please Login.
Registrations are CLOSED. Please see this topic for more information.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Meeka  
#1 Posted : Thursday, May 7, 2015 4:35:07 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 5/3/2009(UTC)
Posts: 1,670
Location: UK
sorry if I have posted this on the wrong section. I have had a new lap top and I am unable to post anything or even log out of the forum on the new laptop. It lets me write the post but then when I press 'post' nothing happens.

Has anyone else experienced this problem and managed to fix it?

Thanks.
Offline MissJ  
#2 Posted : Thursday, May 7, 2015 8:30:30 PM(UTC)
Rank: Administration

Joined: 5/14/2008(UTC)
Posts: 26,813
I'll see if i can ask the tech help. He has not gotten back to me on some other recent stuff though.
I take it you posted your post from your old computer?

I don't understand anything about the teck stuff of this software. See if you can clear your casche and browsing history.
Miss J. Seeing eye companion to the aesthetically blind since 1998.


Offline MissJ  
#3 Posted : Thursday, May 7, 2015 8:36:39 PM(UTC)
Rank: Administration

Joined: 5/14/2008(UTC)
Posts: 26,813
Can you try using a different browser to see if that helps?
Miss J. Seeing eye companion to the aesthetically blind since 1998.


Offline Quno  
#4 Posted : Thursday, May 7, 2015 8:50:13 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 7/21/2011(UTC)
Posts: 1,505
Cache clearing may help if the forum's recently been updated.

I'd ensure that you don't have any script blockers or browser add ons activated that may be interfering with certain elements/functions on this site.
Offline Geijutsu  
#5 Posted : Thursday, May 7, 2015 10:07:09 PM(UTC)
Rank: Unapproved: write to MissJ521@aol.com for approval

Joined: 4/28/2012(UTC)
Posts: 2,623
Man
You've probably solve the problem if you had a different browser. Also, check the time and date on your new laptop. It should match the current time and date as of now.
UserPostedImage


Offline Meeka  
#6 Posted : Friday, May 8, 2015 12:54:07 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 5/3/2009(UTC)
Posts: 1,670
Location: UK
Thanks everyone for your help. I have to switch to Chrome from Explorer. Apparantly on this latest laptop with latest version of windows , i have had to switch to Chrome. Hopefully it will all be OK now.

Thanks again for all the suggestions.
Users browsing this topic
Guest (2)
Previous Topic Next Topic
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.